توصیههای بهداشتی برای خرید و نگهداری ماهی قرمز
رئیس اداره کل دامپزشکی خوزستان گفت: برای خرید و نگهداری ماهی قرمز باید به توصیه های بهداشتی توجه کرد….
خوزستان عطر کارون : ناصر عسکری فرد گفت: در ایام نوروز هزاران قطعه ماهی قرمز توسط شهروندان خریداری شده و برای زینت سفرههای هفت سین استفاده میشود، بنابراین ضرورت دارد در خرید و نگهداری آنها به چند توصیه مهم بهداشتی دامپزشکی توجه شود. لازم است ماهی قرمز شب عید خود را از مراکز بهداشتی و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند. باید از خرید ماهیان مریض و بی حال و دارای لکههای غیر عادی در روی پوست بدن خودداری شود. از کودکان خود بخواهید از دست زدن و بازی کردن با ماهی خودداری کنند. شهروندانی که سابقه بیماری پوستی و آلرژی دارند برای تعویض آب ماهی و شستشوی ظروف نگهداری آن حتماً از دستکش استفاده کنند. بهترین دمای آب نگهداری ماهیان زینتی ۲۵-۲۲ درجه سانتیگراد و بهترین PH ۸-۸/۶ است. برای ضدعفونی کردن ظروف نگهداری ماهی میتوان از نمک طعام ۳ درصد یا پرمنگنات سدیم، پرکلرین و بتادین استفاده کرد. اگر از آب آشامیدنی شهری جهت تعویض آب ماهیان استفاده میشود جهت کلرزدایی آب مورد استفاده را یک شبانه روز در ظروف دهان گشاد و در هوای آزاد قرار دهید تا کلر موجود در آب از بین برود. در روز طبیعت ماهی قرمز نباید در آبهای آزاد و منابع آبی رهاسازی شود بهترین مکان برای آزادسازی این ماهیان محلهایی است که توسط شهرداریها برای این کار اختصاص مییابد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید